Info til turledere og instruktører i Fjellsportgruppa

Denne siden inneholder litt informasjon rettet mot alle turledere og instruktører i Fjellsportgruppa i Troms Turlag. Den vil bli oppdatert fortløpende.

NB! Ny veileder for turplanlegging og kompetansebehov er laget av DNT Fjellsport. Denne er lagt ut på høyre side og er strengere enn våre tidligere "Krav til kompetansebehov for turer i fjellsportgruppa" fra 2016. De gamle kravene er nå fjernet, og gjelder ikke lenger etter vedtak på styremøte 11. april 2018.

Til deg som er turleder eller instruktør

Du som er instruktør eller turleder i fjellsportgruppa har både noen rettigheter og plikter. For å gjøre det lettere å finne frem til informasjonen du trenger for å gjøre ditt arbeid enklest mulig har vil lagt ut en del lenker til det du trenger her.

For å få tak i risikovurderingsskjema, turrapport og annen generell info, henviser vi inntil videre til turledersiden for turledere i Troms Turlag

Annen info vedrørende honorarer, krav til kompetanse for ulike typer turer, samt refusjon for kurs du har vært på, finner du i lenkene i menyen oppe til høyre.

I første omgang er det bare laget enkel lenker til aktuelle dokumenter og sider, men etter hvert kan vi utvide denne siden etter deres ønsker eller behov. Skriv dine ønsker til forbedringer/endringer til Styret ved epost fjellsportgruppa(at)gmail.com, så skal vi se hva vi kan få til.