Test av Barryvox S

Gram Søkebredde Markering Antenner Oppdatering Batteri Auto søk til send
210 70 meter Ja 3 Sender til sender eller hos forhandler 3 x AAA Alkaliske eller Lithium Ja. 2-4 minutter, justerbart

Mammut sitt flaggskip er Barryvox S, og er en av de mest avanserte søkerne på markedet. Til tross for å være avansert så er alle de normale funksjonene enkle og intuitive i bruk, og i stor grad kan du bruke den på samme måte som «lillebroren» Barryvox(uten S).

Barryvox S har alt det Barryvox har, som tilbake til send, gruppesjekk, markering/flagging. I tillegg har den en større skjerm og knapper på siden som gir deg flere valgmuligheter både i søk og for å skru av og på ulike funksjoner via menysystemet. Større skjerm gjør at det er plass til mer informasjon, samtidig som hovedbildet holder seg enkelt og greit. Bra med oversikt over skredtatte og positivt at man kan bla mellom de ulike signalene. 

Søkeren har beholdt pulse-funksjonen fra forgjengeren, har muligheten for analogt søk(med ekstra rekkevidde) og har en pro-søk modus. Merk at mange av funksjonene til Barryvox S er for avanserte bruker og krever en god del trening før de blir effektive, vær derfor bevisst på hvilke funksjoner som kan være nyttige for deg, og hvilke som du ikke trenger (og som i verste fall kan gjøre at du søker mindre effektivt). Eneste egentlig minuset med søkeren er at den ikke har bluetooth eller annen tilkobling, det gjør at oppgradering må skje enten via forhandler eller via en søker som allerede har nyeste programvaren.

For mange vil det sannsynligvis være nok å kjøpe Barryvox, men ønsker du en større skjerm og litt flere muligheter så er S’en absolutt å anbefale. En favoritt blant samtlige av testpersonene.

Pluss Minus
Rask Litt knotete å skru av og på med hansker/votter
Markering fungerer godt Ingen bluetooth
God søkebredde
En rekke avanserte funksjoner

Skrevet av Håvard Lium 19. januar 2022