Test av Mammut Barryvox

Vekt Søkebredde Markering Antenner Oppdatering Batteri Auto søk til send
210 gram 70 meter Ja 3 Fra sender til sender eller hos forhandler 3 x AAA Alkaliske/Lithium Ja, 4 minutter

Mammut Barryvox er etterfølgeren til den enkle og populære Element og Mammut viderefører tankegangen om en solid søker som har alle de sentrale funksjonene en skredsøker skal ha, samtidig som den har et enkelt brukergrensesnitt.

Den har nødvendige funksjoner som tilbake til send, gruppesjekk og markering/flagging. Søkebredde er oppgitt til maksimalt70 meter og er med det, sammen med storebroren Barryvox S, den beste i testen. I praktisk bruk fungerer søkeren veldig godt, den er rask, det meste styres med en knapp i fronten og skjermen er lett å forstå. Eneste er at det er litt knotete å skifte fra off, send og søk hvis du har på deg store votter/hansker. Søkeren har ikke bluetoothtilkobling, noe som gjør at du ikke kan endre på innstillinger og oppgradering må skje via forhandler eller via en annen Barryvox som har den nyeste programvaren.

Ønsker du en god søker med de viktigste funksjonene så velger du Barryvox, ønsker du avanserte funksjoner og muligheten til å tilpasse søkeren mer så velger du Barryvox S. Et trygt og godt valg for alle som vil ha en enkel og effektiv skredsøker.

Pluss Minus
Rask Litt knotete å skru av og på med hansker/votter
Markering fungerer godt Ingen bluetooth
Lang rekkevidde

Skrevet av Håvard Lium 19. januar 2022