Grunnkurs skred, nordisk

Kurs

Fra dato
24. februar 2017 kl. 08:00
Til dato
26. februar 2017 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Skredkurs, Skredvurdering, Høyfjellsterreng, Utløpsområder, Utløsningsområder
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er et skredkurs for folk som ikke bare går på toppturer, men som beveger seg mye ute i vinterfjellet også i bratt terreng. Kurset går over 3 dager; fredag-søndag, og vi bruker Rosta-hytta som base. Vi har først en teoriøkt på Turlagskontoret i Tromsø onsdag 22.februar. Fredag morgen 24.februar drar vi inn til Rostadalen, og går inn til hytta. Observasjoner av skredterreng gjøres undervegs. Fredag ettermiddag brukes til teoriøkter og til å planlegge lørdagens tur. Lørdag bruker vi hele dagen ute i terreng som både krever vurdering av utløpsområder og utløsningsområder. Lørdag ettermiddag diskuterer vi hva vi har lært på uteøkten, og planlegger neste dags tur. Søndag skal vi returnere til parkeringsplassen via Mikkelifjellet, og utfordringen blir å finne trygge ruter, det kan være flere, for turen.

Det er plass til 10 deltakere på kurset. Instrultører er Margrethe Aanesen (kursleder) og Cecilie Harr Moen. Pris er kr 1750. I tillegg kommer betaling for overnatting på hytta, mat og transport. Påmeldingsfrist er onsdag 8. februar. Påmelding skjer til Margrethe Aanesen, mobil nr 91858989.

    

Grunnkurs skred, nordisk

Dette er et skredkurs for folk som ikke bare går på toppturer, men som beveger seg mye ute i vinterfjellet også i bratt terreng. Kurset går over 3 dager; fredag-søndag, ...

Kontaktinformasjon: