Snødekkeworkshop for NF skredinstruktører og aspiranter

Kurs

Fra dato
4. mars kl. 18:00
Til dato
6. mars kl. 16:00
Passer for
Alle
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Dette arrangementet er over!

DNT Fjellsport Troms inviterer NF skredinstruktører og aspiranter til å delta på snødekkeworkshop. Denne holdes i år igjen av Andreas Haslestad. Nytt av året er at det settes av en del plasser til instruktører innenfor DNT Fjellsport i Nord-Norge som er aktive andre plasser enn DNT Fjellsport Troms.

 

Foreløpig program

Fredag blir det en teoriøkt inne som er tilgjengelig for flere. I etterkant blir det i tillegg en forberedende økt for deltakere som skal ut i feltarbeid lørdag og søndag. Lørdag og søndag går med på snødekkeundersøkelse med oppfølging og veiledning ute og videre oppsummering inne i etterkant av uteøktene.

 

Literatur

Alle bør lese gjennom faktarkene som snøomvandling, skredvær, og SSU-Systematisk snødekkeundersøkelse, som ligger på varsom snøskredskolen her https://www.varsom.no/til-nedlasting/faktaark/.

Her ligger også felthåndboka til nedlasting om de ønsker å ha med på tur ut i snøen. Samt masse annet for de som er interesserte https://www.varsom.no/til-nedlasting/

 

Påmelding

Det er mange interesserte og altfor få plasser på snødekkeworkshopen. Vi har kun ti plasser. For deltakere fra DNT Fjellsport Troms koster det 500kr å delta, mens for eksterne er prisen 2000kr. Frivillig engasjement i skredgruppa/din lokale gruppe og DNT vil også vektlegges i vurderingen. Skredkomitéen prøver å fordele plassene så rettferdig som mulig, og trenger i denne sammenheng en liten oversikt over hvor aktivt instruktørene og aspirantene bidrar inn i miljøet. Dersom noen stiller likt blir det en skjønnsmessig vurdering. Kriteriene i prioritert rekkefølge er:

1. Aktive instruktører og aspiranter som også engasjerer seg frivillig (f.eks. utviklingsarbeid, skredvettdag, leder turer, organisere workshoper, bidra inn i søknader, komité arbeid osv.), 
2. Aktive instruktører 
3. Aktive aspiranter
4. Evtl andre som bidrar inn i miljøet

Lenke til søknadsskjema  

Har du oversikt over hvor mye du bidrar som instruktør, aspirant og frivillig tar dette kun 5 - 10 min.

Søknadsfrist fredag 18. Februar!