Avlyst 1. hjelp utenfor allfarvei

Kurs

Fra dato
18. november kl. 17:00
Til dato
21. november kl. 17:00
Alternative datoer

27. til 30. januar 2022
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Førstehjelpskurs, Førstehjelp, Hypotermi, Organisering, Skader, Skadeledelse
Arrangør
DNT fjellsport Troms, Tromsø Røde Kors
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Koronarestriksjoner! Utsatt til siste helg i januar. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Til turledere og medlemmer i FSG/TT og DNT:

NOVEMBERKURSET BLIR UTSATT TIL SISTE HELG I JANUAR!

For 13. gang arrangerer DNT Fjellsport Troms (Fjellsportgruppa) førstehjelpskurset «Førstehjelp utenfor allfarvei» sammen med Tromsø Røde Kors. Dette kurset er utviklet sammen med både Røde Kors, helsepersonell på UNN og TT. Dette kurset er unikt i DNT-systemet. Vi avholder kurset på Trollvassbu fra fredag ettermiddag til søndag, men torsdagen er vi på Røde Kors huset i Tromsø.

Kurset lærer oss å takle uhell langt vekk fra folk: Det er ingen mobildekning, det er kaldt og vinteren er her… Hvordan kan du hjelpe din turvenn når uhellet er ute? Eller hva ønsker du dine turvenner skal kunne dersom det er du som har uhell? Hvordan klare seg med det man har i sekken og hva bør egentlig være med i den? Hva slags uhell og skader kan man få ute på tur? Kurset fokuserer mye på det å ta vare på pasienten(e) under vanskelige forhold. Fokus blir også på ledelse og organisering av 1. hjelps arbeidet både når det er flere skadede og flere som kan hjelpe til.

Kurset blir fra torsdag 27. til søndag 30. JANUAR. Torsdag ettermiddag er vi inne på Røde Kors huset, Jonas Lies gt. 31, rett over Fylkeshuset, Tromsø. Fredagen etter arbeid kjører vi ut til Snarbyeidet. Derfra ski- eller fottur til Trollvassbu, ca 5 km. Program hele helga. Mye praktiske øvelser ute. Tilsammen ca. 23 - 25 timer.
Kurspris: 500,- Betaling ved påmelding via denne nettsiden. Mat og reise kommer i tillegg.

Kurset er åpent for alle medlemmer i DNT.
Spesielt oppfordres de som er eller vil bli turledere til å ta kurset.
Aktive turledere kan få kostnadene refundert, kontakt styret i din gruppe.
Kursleder fra Tromsø Røde Kors.

Deltakerbegrensning.
Mer detaljert info blir sendt til de påmeldte.

Kontaktperson

Geir Bye
ge-by@online.no
99245602

1. hjelp utenfor allfarvei

Til turledere og medlemmer i FSG/TT og DNT: NOVEMBERKURSET BLIR UTSATT TIL SISTE HELG I JANUAR! For 13. gang arrangerer DNT Fjellsport Troms (Fjellsportgruppa) førstehjelpskurset «Førstehjelp utenfor allfarvei» sammen med Tromsø ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Geir Bye