Sommerturlederkurs, høst/mørketidsdelen NB: Ny dato

Kurs

Fra dato
15. oktober kl. 15:00
Til dato
17. oktober kl. 20:00
Passer for
Alle
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Sommerturelderkurs
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Dette arrangementet er over!

Hei!
Har du lyst til å bli sommerturleder i Troms Turlag, eller hvor som helst i DNT??? Nå har du muligheten!
Troms Turlags undergruppe DNT fjellsport Troms,  "Fjellsportgruppa", arrangerer sommerturlederkurs. Det er nivå 3 i DNTs turlederstige og passer for alle undergrupper og følger DNTs nasjonale standard for slike kurs. Bestått kurs; du kan være sommerturleder i hele landet.

Vi som er heldige og har middnattsol og lyse sommernetter her nord, har en utfordring når det gjeldet nattorientering som er en viktig del av kurset: Vi må ha en del av programmet på høsten når det blir mørkt, gjerne før snøen kommer. Hoveddelen av kurset tar vi på vårparten, gjerne ei langhelg i mai - juni nær Tromsø. I år begynner vi med høstdelen i Indre Troms, med utgangspunkt i Rostadhytta.(Kan endres dersom snø...). Det er nå valgfritt hvilken del du tar først; høstdelen eller vårdelen. Tar du høstdelen nå, og vårdelen til neste år, kan du være klar som sommerturleder når sommeren begynner neste år :-)

Høstdelen avholdes fra fredag 15. til søndag 17. oktober
Opptakskrav er grunnleggende turlederkurs. Har du ikke tatt grunnleggende turlederkurs tidligere, så arrangerer vi dette kurset helga 17. - 19. september i Tromsø. Egen påmelding, se programmet på hjemmesiden. Om kursinnnholdet og påmeldingskjema: Bli turleder — Den Norske Turistforening (dnt.no),

Kurspris: Medlemmer i Troms Turlag blir delvis sponset av turlaget og betaler kr 2000,- etter bekreftet opptak. Dette beløpet kan søkes refundert avhengig av aktivitet som turleder i etterkant. Mer om Troms Turlags regler om turlederkurser etc. :Vedtak om turlederkurs — Troms Turlag (dnt.no). Deltakere fra andre turlag betaler normalpris på 3500,- og må avtale med sitt turlag for eventuelle rabatter. 

NB! Det må søkes via standard søknadskjema om opptak til sommerturlederkurs, se lenken over. Søknadsskjema sendes til Geir Bye. De som blir tatt opp på kurset får beskjed fra kursholder og er endelig opptatt ved betalt kursavgift. Dersom noen spørsmål: Ta kontakt med kursholderne.

Søknadsfrist er innen 1. oktober.

Kursholdere høstdelen 15. - 17. oktober: Geir Bye og Richard Fjellaksel 
 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Geir Bye
  • Richard Fjellaksel