Avlyst Sommerturlederkurs

Kurs

Fra dato
1. juli kl. 16:00
Til dato
4. juli kl. 18:00
Passer for
Alle
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Sommerturelderkurs
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få deltakere. Vi setter opp nytt kurs senere til høsten

Troms Turlag arrangerer sommerturlederkurs til sommeren! Det er nivå 3 i DNTs turlederstige.
Kurset er fordelt på to helger: Den første er langhelg fra torsdag ettermiddag 1. juli til søndag 4. juli i Tromsøområdet. Andre del, som blant annet inneholder mørkeorientering, arrangeres derfor fra fredag 17. september til søndag 19. september i Indre Troms. Opptakskrav er grunnleggende turlederkurs. NB: Det arrangeres 2 grunnleggende turlederkurs innen oppstart av dette kurset, se turprogrammet på hjemmesiden til turlaget. De som har tatt grunnleggende turlederkurs et tidligere år, er også hjertlig velkommen til å søke om opptak. Se hjemmesiden til DNT  om kursinnnholdet og påmeldingskjema: Bli turleder — Den Norske Turistforening (dnt.no),

Kurspris: Medlemmer i Troms Turlag blir delvis sponset av turlaget og betaler kr 2000,- etter bekreftet opptak. Dette beløpet kan søkes refundert avhengig av aktivitet som turleder i etterkant. Mer om Troms Turlags regler om turlederkurser etc. :Vedtak om turlederkurs — Troms Turlag (dnt.no). Deltakere fra andre turlag betaler normalpris på 3500,- og må avtale med sitt turlag for eventuelle rabatter. 

NB! Det må søkes via standard søknadskjema om opptak til sommerturlederkurs, se lenken over. Søknadsskjema sendes til Geir Bye. De som blir tatt opp på kurset får beskjed fra kursholder og er endelig opptatt ved betalt kursavgift. Dersom noen spørsmål: Ta kontakt med kursholderne.

Søknadsfrist er mandag 28. juni.

Kursholdere 1. helg 1. - 4. juli: Geir Bye og Torbjørn Birkenes
Kursholdere 2. helg 17. - 19. september: Geir Bye og Jan Thomas Schwenke

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jan Thomas Schwenke
  • Torbjørn Birkenes
  • Geir Bye