Steinskardstinden

Fellestur

Dato
5. mai kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Dette arrangementet er over!

Sett av ettermiddagen/kvelden til en kveldstopptur med DNT Fjellsport Troms.

Steinskardstinden (817 moh) er kjent som et "vår-skifjell", med fin nedkjøring som vender mot nord. Kanskje vi er heldige og få nyte nedkjøring i kveldsol. Hvis været tillater får vi også ei nydelig utsikt over de alpine fjellene på andre siden av Kattfjordalen, og mot Tromsøya og Malangen. 

Det blir ikke avtalt fellesskyss på grunn av Corona. Oppmøte ved K1 parkeringsplass (nær Pizzabakeren) kl 18:00, men hver deltaker (kohort) må ha egen bil/transport til startsted for turen som er parkeringsplassen i Kattforddalen, ca 30 min kjøring. Vi tar da "normalruten" både opp og ned. Vi skal gå i et rolig tempo, men turen krever likevel at du har stått litt på ski eller brett, og er i grei form. 

Krav til deltakere: Alle deltakere må ha gjennomført alpint grunnkurs skred, evt kunne dokumentere tilsvarende kunnskap. Deltakerne må ha relevant alpint toppturutstyr (randonnee/telemark/splitboard med feller), og spade, søkestang og skredsøker. Sjekk batteri! Ta også med det du trenger av mat, drikke og klær etter forhold. 

Generelt om smittevern

På vårer turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smittevernsinstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern. 

Deltagelse på våre turer forutsetter at du som deltager er frisk, ikke har sympotomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. generelle smittevernsregeler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltagere som ikke overholder dette. 

Kontaktinformasjon:

  • Oliver Holman
  • Tlf. 98823151

Turledere:

  • Oliver Holman
  • Ingvild Mageli