Velkommen til sola på Ullstind

Fellestur

Dato
23. januar kl. 08:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

I fjor inviterte vi til folkefest og reiste manns- og kvinnessterke til Ullstind for å ta i mot sola etter en hvit og uskyldssren mørketid. I år er lys og varme enda mere tiltrengt og sola skal definitivt hilses velkommen! Likevel må arrangementet denne gangen bli atskillig mer eksklusivt og bare en drøy håndfull utvalgte får henge med. Først til mølla gjelder!


Vi satser på ski og skiføre og planen er Ullstind. Både destinasjon og metode kan justeres dersom vær og føre indikerer at det er hensiktsmessig.

Alle må ha med sender/mottaker, søkestang og spade i tillegg til det man trenger på en kald dag midtvinters ute.

 

Turen starter fra parkeringa på Snarbyeidet (nærmere spesifikasjon gis ved behov) klokka 08:30 og av smittevernhensyn må alle selv besørge transport.

 

Generelt om smittevern:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.
Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Velkommen til sola på Ullstind

I fjor inviterte vi til folkefest og reiste manns- og kvinnessterke til Ullstind for å ta i mot sola etter en hvit og uskyldssren mørketid. I år er lys og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jan-Odd Norø
  • Anders Lund Eide
  • Ingvild Mageli