Premieutdeling 5 turer med Turbo i Tromsø!

Arrangement

Dato
15. oktober kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Konsert, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag

Ikke gå glipp av høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer!
Vi håper å kunne invitere til storstilt premieutdeling for all som har gått fem eller flere turer med Turbo. 

Dato: Er ikke avklart ennå. Alle som registrerer seg vil få tilsendt oppdatering med dato, samt påminnelse når datoen nærmer seg.

Sted: Heller ikke avklart. Vi må avvente og se hva som lar seg gjøre med tanke på smittebegrensende tiltak når det blir oktober/november. Premier blir det uansett, lover Turbo!

Pris: 50 kroner for medlemmer. 100 kroner for ikke-medlemmer

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober.
Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.
Betaling av deltakeravgiften skjer også her med nettbetaling. 

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Tromsø!

Ikke gå glipp av høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer! Vi håper å kunne invitere til storstilt premieutdeling for all som har gått fem eller flere turer med ...

Kontaktinformasjon: