Foreløpig avlyst pga. koronastengte hytter: (Ja! Jeg vil bidra som hyttevert!)

Annet

Dato
1. mai kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Annet, , Hyttevert
Arrangører
Hyttevert-ordningen, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Foreløpig er alle våre hytter stengte og alle organiserte aktiviteter avlyste fram til 1. mai. Dette grunnet myndighetenes tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset - en dugnad vi alle bidrar i. 

Hyttene i Troms Turlag finansierer egen drift ved at besøkende betaler for seg. Stengte hytter gjør at enkelte utgifter går ned - som kostnader til gass og ved, men fortsatt er det utgifter som forsikringer, festeavgifter samt vedlikeholdsbehov som ikke forsvinner.

Fra før av vet vi at det er en del personer som unnlater å skrive seg inn i besøksprotokollene og å gjøre opp for seg etter en tur innom hyttene våre. Det har vi ikke råd til når vi starter opp igjen!

Derfor forbereder vi nå en storstilt dugnad med hytteverter, som skal å ta imot nye gjester og informere om systemet på hyttene; spesielt bruk av protokoll og betalingsmuligheter.

Dette starter vi opp med så snart de smittebegrensende tiltakene er over. Siden vi ikke vet hvor lenge hyttene forblir stengte kan vi ikke starte påmelding for konkrete datoer og helger ennå.

Men vet du allerede nå at du vil være med og bidra, kan du melde din interesse ved å melde deg på dette arrangementet. Da vil vi sende deg e-post så snart det er mulig å tegne seg opp som hyttevert på våre hytter!

Les mer om hyttevert-ordningen her: Hyttevert for Troms Turlag

Velkommen med i dugnadsgjengen i Troms Turlag.

Og hjertelig takk på forhånd! 

Kontaktinformasjon: