Avlyst Surfetur til Lofoten med DNT ung Troms

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 11:00
Til dato
3. mai kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Surfing, Hyttetur, Lofoten, Vannsport
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Torsdag 30. April til søndag 3. Mai inviterer DNT ung Troms til surfetur på Unstad i Lofoten. Etter tur i høst var det klart at surfing på Unstad var gøy. Derfor gjentar vi suksessen! 

Plan for helgen:

Torsdag setter vi nesa mot Lofoten hvor noen heftige dager med surf venter. 

Fredag og lørdag står surfing på menyen, hvor vi tar tre timer med instruktør på starten av dagen før lunsj. Etter lunsj er det muligheter for å låne surfeutstyr resten av dagen. Dette er inkludert i prisen. 

Søndag går med til hjemreise med et matstopp et sted på veien. 

Denne turen passer for de over 18 år. Surfeutstyr og våtdrakt får vi på Unstad. Man trenger ingen tidligere erfaring med surfing for å bli med. Det er åtte plasser på denne turen da vi kjører 9-seter, så her er det førstemann til mølla. 

 

Ta med: To sett med ullundertøy, samt klær til å slappe av inne og ute. I tillegg må alle ha med enten lakenpose eller sommersovepose til innendørshelg. Mer infor kommer ved påmelding. 

Oppmøtetid og -sted: Vi møtes på parkeringsplassen på The Egde torsdag formiddag og bruker dagen på å kjøre til Lofoten. Estimert avreise er kl 11, men kan endres noe for å tilpasse deltakerne. 

Påmelding: Prisen for turen er satt til 2300,- for medlemmer da Troms Turlag sponser resten av deltakeravgiften. Avgiften inkluderer overnatting i hus på Unstad, transport i 9-seter tur retur Tromsø, middag torsdag, fredag og lørdag, samt lunsj lørdag. Frokost må deltakerne ordne selv, men vi stopper på veien for å handle slik at vi kan koordinere matinnkjøp. Kontaktinfo til pårørende oppgis ved påmelding. Bilen blir kjørt av en turleder under 25 år som akspeteres ved påmelding. 

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Surfetur til Lofoten med DNT ung Troms

Torsdag 30. April til søndag 3. Mai inviterer DNT ung Troms til surfetur på Unstad i Lofoten. Etter tur i høst var det klart at surfing på Unstad var gøy. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marte Raknerud Hoel