Randoné- / slalåmkurs i Kroken. Viderekommende

Kurs

Dato
29. januar 2020 kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Skikurs, Randone, Slalåmteknikk
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Dette arrangementet er over!

Randoné- / slalåmkurs i Kroken. Viderekommende.

PS: Første onsdag må instruktøren på jobbreise. Oppstart torsdagen i stedet for

I samarbeid med Tromsø Slalåmklubb arrangere Fjellsportgruppa i Troms Turlag 3 kvelder med teknikkurs for de som bruker randonébindinger på toppturer. (Fast hel på nedoverturen...)

3 onsdager, den første 29 januar fra kl 18:00 – ca 20:00 blir det trening med instruktører fra slalåmklubben. Hensikten er videreutvikling av egen skiteknikk. Dette for å øke skigleden, kjøre sikrere og unngå skader samt mestre og tørre vanskeligere terreng. Fokus her er ikke å kjøre fortest ned fjellet, men økt mestring av teknikken. Kurset har plass til 10 deltakere og varer i 3 kvelder. Påmeldingen gjelder for alle 3 kveldene. Det blir trening både i preparert bakke og utenfor i løssnøen.

Viderekommende er de som føler at de stort sett mestrer teknikken men vil finslipe den, og er relativ sikre med slalåmski / randoneski. Man møter opp gjerne med sine egne ski, og blir bedre kjent med dem. De påmeldte MÅ være klar i heisen kl. 18:00 og da er heiskort skaffet og alt annet gjort!

Kursavgift kr. 300,- gjelder for hele kurset (ikke heiskort) og betales ved påmelding via nettsiden til Fjellsportgruppa, Troms Turlag.

Instruktør for viderekommende kurset er fra Tromsø Slalåmklubb

PS: Egen påmelding for nybegynnere i Randoneteknikk og eget program for Telemarkteknikk.

Kontaktinformasjon: