Fagerfjell

Fellestur

Dato
15. februar kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Hvis du er med første avgang med Toppturbussen til Ramfjord har du også mulighet til å bli med oss på fellestur til Fagerfjell. Dette er en ganske grei topptur som ikke krever mye erfaring, men du bør ha peiling på hvordan du tar på ski, sko og feller. Vi begynner fra Ramfjord skole hvor bussen stopper litt før halv ti.

Fagerfjell er en nærmest perfekt kombinasjon av åpne flater og god plass over tregrensa, og morsom bjørkeskog det siste stykket ned til fjorden. Vi kommer til å ta oss god tid nedover og sikter oss i utgangspuktet inn på 15:10 avgangen tilbake til byen (men tar 13:50 bussen hvis det er mer hensiktsmessig).

Alle deltagere må stille med skredsøker, søkestang og spade. På fellesturer er det mulig å leie dette fra turlagskontoret ved behov. Gi beskjed ved påmelding.

Det gjøres oppmerksom på at man må melde seg på både fellestur (dette arrangementet) og toppturbuss første avgang for å delta. De to påmeldingene gjøres uavhengig av hverandre.

Fagerfjell

Hvis du er med første avgang med Toppturbussen til Ramfjord har du også mulighet til å bli med oss på fellestur til Fagerfjell. Dette er en ganske grei topptur som ikke ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anders Lund Eide
  • Ingvild Mageli