Avlyst Avlyst: Tur til Store Blåmannen

Fellestur

Dato
28. september 2019 kl. 09:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet mye snø og usikre forhold ser vi oss nødt til å avlyse turen. Håper vi ser deg på arrangement i regi av Fjellsport ved en senere anledning.

I forbindelse med jubileumet til fjellsportgruppa arrangeres det fellestur til Store Blåmannen på dagen før festen på kvelden!

Turen til Store blåmannen omtrent 3,2 km lang og toppunket er 1044 meter høyt. Fjellet er også kjent som Kvaløyas høyeste topp og godt besøkt.
Stien opp er godt markert etter dugnad fra DNT. Turen går i variert terreng med god sti i bunn, og over i fast fjell og noe steinur - noen lette partier med klyving før en kommer opp i høyden og det blir noe mer luftig. 

Vi regner med å bruke rundt 5-6 timer i rolig tempo opp og ned. Vi satser på at de som skal på jubileumet senere på kvelden får mulighet for å komme hjem å ordne seg (se egen påmelding til dette på nettsiden!)

Samkjøring fra K1 lørdag kl 08.50 (De som overnatter på småbakkan møtes direkte på parkering til turen - se eget arrangement fre 27/09).
Adkomst:
Fra Tromsø over broa til Kvaløya og sørover til Eidskjosen. Herfra mot vest i retning Tromvik. Parkering ved langs veien ved Slettneset. Kjøreturen tar ca 30-35 minutter.
 

Avlyst: Tur til Store Blåmannen

I forbindelse med jubileumet til fjellsportgruppa arrangeres det fellestur til Store Blåmannen på dagen før festen på kvelden! Turen til Store blåmannen omtrent 3,2 km lang og toppunket er 1044 ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sandra Gjerde
  • Ingvild Mageli