Premieutdeling 5 turer med Turbo i Karlsøy

Arrangement

Dato
21. oktober 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Karlsøy, Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Karlsøy! Turbo lover premier til alle barn som har deltatt, i tillegg til diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer.

Premieutdelingsfesten foregår i skolefjæra på Hansnes mandag 21. oktober fra kl. 16.00. Selve premieutdelingen starter ca. kl. 17.00. Vi satser på nydelig høstvær, men har en back up dersom det ikke blir det. Alle deltakerne vil i så fall få beskjed. 

Vi fyrer opp bål, så ta med dere middag og det dere vil drikke. Turlederne fikser dessert til alle. Ta gjerne med lykt/hodelykt, litt skift til barn som liker å leke i vann, varme klær og noe å sitte på. 

Husk å ta med kode-arkene!

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Hjertelig takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!

PS. Det koster bare 130 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Karlsøy

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Karlsøy! Turbo lover premier til alle barn som har deltatt, i tillegg til diplom ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jannicke Veronika Johansen
  • Ingebjørg Tollefsen