Sommerturlederkurs for alle turgrupper i Troms Turlag

Kurs

Fra dato
4. oktober 2019 kl. 08:00
Til dato
20. oktober 2019 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Sommerturleder
Arrangører
Troms Turlag, Barnas Turlag Tromsø , DNT fjellsport Troms , DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!

KURSET ER NÅ FULLT.

Troms Turlag og Harstad Turlag arrangerer Sommerturlederkurs. Sommerturleder er nest høyeste nivå på DNTs turlederstige. Kurset forutsetter i utgangspunktet at Grunnleggende turlederkurs er gjennomført, men annen relevant erfaring vil også kunne gi grunnlag for deltakelse.

Kurset går over to helger: 4-6. oktober i Jonsheimen med overnattinger på Harstad Turlags Toralfsbu og Haakonsbu. 18-20. oktober vil vi være i Indre Troms på Troms Turlags Rostahyttene.

Start fra Tromsø fredag 4. oktober klokka 08.00 og fredag 18. oktober klokka 12.

Programmet på kurset vil være i hht DNTs kursopplegg (https://www.dnt.no/turleder/).

Deltakeravgift: Gratis! Deltakeravgiften på 2000 kroner -  vil bli refundert etter to gjennomførte turer som turleder. Det vil altså si at kurset egentlig er gratis :) 
Ugifter: Reise og mat: Kjøring til Fiskefjorden på Hinnøya og Rostadalen i Indre Troms. Det blir felles middager, og deltakerne må selv dekke utgifter til øvrige måltider. 

Hvert turlag vil ha seks plasser på kurset. Aktive medlemmer i turlaget har førsteprioritet og medlemskap er en forutsetning.

Påmelding: Meld deg på ventelista her, så får du e-post med informasjon om framgangsmåte. Kontonummer for innbetaling av deltakeravgift vil bli sendt sammen med tilbud om plass.

Søknad om deltakelse sendes så fort som mulig og senest innen 1. september til instruktørene: Margrethe Aanesen (margrethe.aanesen@uit.no) og Nils Erik Bakke (nils.erik.bakke@dnt.no). PS: Søknden finner du i lenka til kursbeskrivelsen.

Kontaktinformasjon: