TURLEDERSAMLING - save the date!

Kjære turledere - velkommen til faglig påfyll, god mat og turledersamling! Sett allerede av helga 11. til 13. oktober!

For første gang skal Troms Turlag arrangere turledersamling for hele medlemsforeningen, og det blir midt i fylket - på Solhov folkehøgskole på Lyngseidet. Lokasjonen, samt at vi er tidlig ute med datoene håper og tror vi gjør at flest mulig kan være med. For her er alle inviterte - både ferske og erfarne turledere, fra alle lokallag og turgrupper - alle som inviterer på turer og kurs gjennom Troms Turlag.

I løpet av helga blir det både tur og gode måltider - men viktigst av alt er at det blir faglig påfyll! Det blir samlinger for Barnas Turlag, DNT ung, Fjellsport, Veterangruppa/Aktiv i 100, og turkomiteen/lokallagene.

I tillegg er planen ulike workshopper, som turledere kan velge etter behov og ønske, eksempelvis:

  • Innføring i publiseringsverktøyet Sherpa - og bruk av påmelding og nettbetaling
  • Oppdatert ambassadørkurs
  • Krav til HMS og risikovurdering
  • Hvordan bruke tilgjengelig info fra nettsider og apper for å vurdere skredfare

Dette blir en super møteplass hvor både ferske og rutinerte turledere kan utveksle erfaringer, og også knytte kontakter for framtidig samarbeid

Pris: Gratis! Både overnatting og mat.
Vi har fått støtte fra Troms Fylkeskommune til turledersamlinga, og av Samfunnsløftet til prosjektet "Oppgradering av turledere". Troms Turlag har som mål å fremme et enkelt, aktivt, sikkert og miljøvennlig friluftsliv og å informere om landsdelens natur og muligheter for friluftsliv -  ogfrivillige turledere er selve grunnlaget for aktivitetene, så denne helga fortjener dere!

Meld deg på allerede nå!

Hilsen arrangementskomiteen - foreløpig bestående av Caroline Haug, styreleder i DNT Fjellsport Troms og Mia Kanstad Kulseng, ansatt på turlagskontoret.

Ps. Vil du være med og arrangere? Ta kontakt med Mia, så får du vite dato for neste planleggingsmøte.

TURLEDERSAMLING - save the date!

Kjære turledere - velkommen til faglig påfyll, god mat og turledersamling! Sett allerede av helga 11. til 13. oktober! For første gang skal Troms Turlag arrangere turledersamling for hele medlemsforeningen, ...

Kontaktinformasjon: