Merkedugnad Store Blåmann NB! Utsatt til nytt tidspunkt senere i år.

Dugnad

Dato
31. juli kl. 16:30 - 23:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)

NB Ny dato er foreløpig bare tentativ. På grunn av mye snø i løypa må vi utsette dugnaden til senere i år.

Mange har sikkert opplevd utfordringen med dårlig eller forvirrende merking av stien på Store Blåmann. I fjor høst startet DNT fjellsport Troms og Ishavskysten friluftsråd gjøre noe med dette. Vi gjennomførte forbedring av kloppene i nederste del av stien. Vi ryddet opp i varder og vi merket med røde T-er for å gjøre stien mer lettfattelig å følge. Det ble også satt opp to stolper på utsatte plasser der det skal monteres retningspiler.

For å fortsette dette viktige arbeidet trenger vi noen frivillige hjelpere til å være med å sette opp entydige varder, fjerne varder som forvirrer, merke med maling, slå ned rødmerkede trepinner og sette opp de nevnte pilskiltene. Et stor informasjonsskilt på flere språk skal også settes opp nederst ved veien.

Vi fortsetter fra der vi slapp i fjor og satser på fint være til denne jobben den 19. juni (tentativ dato). Dersom været er for dårlig flytter vi datoen til bedre egnet dag. Vi planlegger å gjøre dette etter jobb, med oppmøte avtalt sted i byen kl 16:30 for felles avreise derifra. Dersom du har tid og lyst til å være med så meld deg på oppe til høyre her. Detaljer tar vi per epost noen dager i forveien.

Hiv deg med på dugnad. Det blir fin tur uansett, og så er det hyggelig sosial aktivitet!

Merkedugnad Store Blåmann NB! Utsatt til nytt tidspunkt senere i år.

NB Ny dato er foreløpig bare tentativ. På grunn av mye snø i løypa må vi utsette dugnaden til senere i år. Mange har sikkert opplevd utfordringen med dårlig eller ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Harald Faste Aas