Merkedugnad Store Blåmann

Dugnad

Dato
31. juli 2019 kl. 16:00 - 23:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi prøver dugnad førstkommende onsdag.

Mange har sikkert opplevd utfordringen med dårlig eller forvirrende merking av stien på Store Blåmann. I fjor høst startet DNT fjellsport Troms og Ishavskysten friluftsråd gjøre noe med dette. Vi gjennomførte forbedring av kloppene i nederste del av stien. Vi ryddet opp i varder og vi merket med røde T-er for å gjøre stien mer lettfattelig å følge. Det ble også satt opp to stolper på utsatte plasser der det skal monteres retningspiler.

For å fortsette dette viktige arbeidet trenger vi noen frivillige hjelpere til å være med å sette opp entydige varder, fjerne varder som forvirrer, merke med maling, slå ned rødmerkede trepinner og sette opp de nevnte pilskiltene. Et stor informasjonsskilt på flere språk skal også settes opp nederst ved veien.

Vi har allerede gjennomført en liten dugnad fredag 26. juli, men slapp av, vi har mer jobb igjen. Fra ca 600 meter og opp mangler fortsatt fiksing av varder og merkin. Her må vi være ekstra grundige et par plasser. Med oppmøte avtalt sted i byen kl 15:30 for felles avreise drar vi tilbake til Sore Blåmann. Dersom du har tid og lyst til å være med så meld deg på oppe til høyre her. Detaljer tar vi per epost kvelden før.

Hiv deg med på dugnad. Det blir fin tur uansett, og så er det hyggelig sosial aktivitet!

Merkedugnad Store Blåmann

Vi prøver dugnad førstkommende onsdag. Mange har sikkert opplevd utfordringen med dårlig eller forvirrende merking av stien på Store Blåmann. I fjor høst startet DNT fjellsport Troms og Ishavskysten friluftsråd gjøre ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Harald Faste Aas