Skredworkshop for jenter

Arrangement

Fra dato
26. april kl. 08:00
Til dato
28. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Skredvurderinger, Topptuer, Gruppedynamikk
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er helga da du kan få satt skredspørsmål under lupen; både i teori og praksis. Her tar vi opp det mange ønsker å vite om skred, men sjelden får anledning til å spørre om. Aktivitetene foregår ute, på noen av Malangens høye topper. Men i stedet for å kun se mot toppen og ha den som eneste målet, er alle turene lagt opp etter mottoet "veien er målet". Det viktigste på turene er å reflektere over våre veivalg, valg om å stoppe eller gå videre, og over gruppens dynamikk. Dagene er lange, så vi får mye tid til å diskutere og vurdere skredspørsmål, men også til å kjøre på ski. Vi bor i selvbetjente leiligheter, med plass til 4 personer i hver leilighet. Her lager vi mat selv, og fortsetter å diskutere, eller dele gode og dårlige turopplevelser utover kveldene.

Vi starter med tur fredag morgen. De som ikke kan ta fri fredagen kan komme ut til Malangen der vi bor fredag kveld etter jobb og være med på lørdag og søndag. Hver person er selv ansvarlig for å ta med tørrmat og drikke. Vi kjøper inn fellesmiddag i lag på vei ut til Malangen fredag morgen.

Alle må ha med alt nødvendig personlig utstyr; ASSS, ski/feller, sekk, vindsekk, solbriller.      .

Skredworkshop for jenter

Dette er helga da du kan få satt skredspørsmål under lupen; både i teori og praksis. Her tar vi opp det mange ønsker å vite om skred, men sjelden får anledning til å spørre ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margrethe Aanesen
  • Sofia Henriksson