Padletreff: Pangstart på kajakksesongen!

Fellestur

Fra dato
14. juni 2019 kl. 19:00
Til dato
16. juni 2019 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Kajakk, Padletreff, Kajakktreff, Workshops
Arrangører
DNT ung Troms, Troms Turlag , Tromsø Havpadleklubb
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT ung Troms og Tromsø Havpadleklubb inviterer igjen til en skikkelig pangstart på kajakksesongen!

For alle opp til 20 år
14.. til 16. juni inviterer vi alle ungdom som er nysgjerrige på kajakk og også de som allerede padler kajakk, til et padletreff på Sommarøy. Her kan du få en ny, frisk friluftsinteresse, møte nye turvenner som har samme interesse som deg, og ikke minst: Få en artig og trygg start på padlesesongen eller kajakkarieren din.
Aldersspennet er for de mellom 13 og 20 år.

Instruktørkurs for de opp til 26 år!
Nytt i tilbudet i år er aktivitetslederkurs - første instruktørtrinn i havpadling. Dette er det mulig for de som allerede har deltatt på teknikkurs.Aktivitetslederkurset er åpent for padlere opp til 26 år.

Velg blant workshops
Vi samarbeider med Tromsø Havpadleklubb, og mer enn tolv lokale instruktører stiller opp. Det vil bli både grunnkurs, teknikkurs, aktivitetslederkurs og workshopper, så du kan få testet alt fra redningsteknikker, førstehjelp, fisking fra kajakk og eskimorulle. Alle som ikke har våttkort fra før, deltar på grunnkurs hav ung. De som allerede har grunnkurs kan bli med på teknikkurs. De som mestrer alt som ble gjennomgått på teknikkurs er klare for aktivitetslederkurs. Alle kursene tar hele helga. 

Les mer om de ulike kursene:

Telt hele helga
Leiren etablerer vi på den nedlagte campingplassen på Sommarøya. Der får vi tilgang til do. Overnatting blir utendørs, og du må selv stå for telt, liggeunderlag, sovepose og det du trenger til overnatting. Vi ordner mat til lunsj og middag, du tar med det du trenger av drikke og tørrmat til frokost og kvelds. Forslag til pakkliste vil bli sendt de som melder seg på.

Lån utstyr av oss
Du trenger ikke ha eget padleutstyr, DNT ung stiller med tørrdrakter, kajakker, åre og alt annet nødvendig. Alt du trenger er tørre og varme klær. Du trenger heller ikke være DNT- eller havpadleklubbmedlem for å delta, men dersom det blir trangt om plassene, vil medlemmer og de under 23 år bli prioritert.

Tid: Oppmøte er klokka 19:00 fredag  14. juni og søndag 16. juniavslutter vi rundt klokka 16.00.

OBS! Værforbehold.

Pris: 500 kroner for medlemmer av DNT eller Tromsø Havpadleklubb (THPK) - alt inkludert! Medlemmer av THPK tar kontakt med styreleder Ingrid Berthinussen for å få rabattkode som gir medlemspris: post.tromsohavpadleklubb@gmail.no eller på mobil: 48289545.

PS. Det koster bare 210 kroner å bli medlem av DNT ung, dersom du er mellom 13 og 18 år.  Er du eldre, koster det 350 kroner i året. Du melder deg enkelt inn HER 

Påmelding: Påmeldinga åpner 1. mai (beklageligvis ved midnatt, når datoen endres fra 30. april til 1. mai...)
Påmeldinga er bindende, det vil si at deltakere får bare refundert deltakeravgiften dersom avmeldinga skjer tidsnok til at andre kan bli med.

Antall deltakere: Veiledende antall deltakere er 30- men det kan endres, avhengig av hvor mange som har eget kajakkutstyr og hvor mange kajakkinstruktører vi har. Så her kan det absolutt lønne seg å melde seg på ventelista.

Instruktører: Er du kajakkinstruktør og har lyst til å være med og bidra: se mer HER.

Viktig: ​Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring. 

Bilder: Dersom vi tar noen fine bilder på aktiviteten kan det være vi ønsker å bruke dem i markedsføringen av DNT ung og kommende aktiviteter. Dersom du ønsker å reservere deg fra dette - gi beskjed til turleder

Padletreff: Pangstart på kajakksesongen!

DNT ung Troms og Tromsø Havpadleklubb inviterer igjen til en skikkelig pangstart på kajakksesongen! For alle opp til 20 år 14.. til 16. juni inviterer vi alle ungdom som er nysgjerrige ...

Kontaktinformasjon: